Federaţia Patronatelor Farmaciilor din România „Farmacia” care reunește un număr de peste 250 farmacii localizate la nivel național anunţă că începând cu luna ianuarie 2013 se lansează sub marca ETHICA Grupul Farmaciilor Independente.

            Trăim într-o lume în care interesele economice primează, în detrimentul calităţii şi a deontologiei profesionale şi în care exită un risc crescut de a cădea victimă strategiilor de vânzare și automedicației. Am considerat că este de datoria noastră, a farmaciilor independente care vă stau alături de peste douăzeci de ani, să facem posibil ca farmacia să redevină locul în care dumneavoastră și familia dumneavoastră să vă puteţi simţi în siguranţă şi să puteţi avea garanţia că veţi primi numai acele medicamente de care aveţi nevoie, că veţi primi sfaturi competente şi că veţi fi trataţi cu prietenie și cu maximă atenţie.

             Acesta este motivul pentru care ne-am reunit sub marca comună ETHICA.

             ETHICA înseamnă respect faţă de principiile morale, profesionalism şi parteneriat.

 ETHICA este locul unde farmacişti cu experienţă vin în întâmpinarea dumneavoastră cu sfaturi competente care vă vor ajuta să vă menţineţi sănătatea.

 ETHICA este locul unde nu facem promisiuni şi nici propuneri, pentru că în farmaciile noastre nu se încurajează consumul excesiv de medicamente, iar preţurile practicate sunt corecte şi transparente.

 ETHICA este farmacia care vă cunoaşte nevoile, posibilităţile şi aşteptările.

 

                         ETHICA este farmacia care te cunoaşte!

 

Rodica Ioniţă
Preşedinte F.P.F.R

www.farmacia-ethica.ro

Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului. Continuarea navigarii constituie acceptul dumneavoastra ca pagina noastra web sa poata seta fisiere de tip cookie in browserul dumneavoastra.